Menue

McRent

McRent aloitti Suomessa

Matkailuauton vuokraaminen on helppo tapa kokeilla uutta harrastusta tai päästä matkaan silloinkin kun oman ajoneuvon hankinta ei ole ajankohtaista. Ahvenanmaa, rannikon saaristoreitit, Järvi-Suomi, Lapin valoisat yöt ja kesän monenkirjavat tapahtumat ovat esimerkkejä siitä, mihin tutustuminen käy sujuvasti ilman aikatauluja matkailuautolla. Mukavat vuoteet, hyvin varusteltu keittiö ja yksityinen peseytymistila kulkevat matkassa. Pois jää myös turha matkatavaroiden kantelu.  

Euroopan kattavin matkailuautojen vuokrausketju McRent on laajentunut Suomeen. McRent aloitti matkailuautojen vuokraamisen yhteistyössä Best-Caravan Oy:n kanssa Hyvinkäällä kesäkuussa 2014. Vuokra-ajoneuvot ovat suosituimpia Suomeen tuotavia Dethleffsin ja sen sisarmerkin Sunlightin myyntimalleja. Varauksia voi tehdä osoitteessa www.mcrent.fi.

McRent
Rental Alliance GmbH on saksalaisen matkailuajoneuvovalmistajan Dethleffs GmbH & Co. KG:n 100 % omistama tytäryritys, joka on keskittynyt matkailuautojen vuokraustoimintaan McRent-nimen alla. Yritys on perustettu 2004 Dethleffsin kotikaupungissa Isnyssä Etelä-Saksassa. Vuokrausketjun yhteenlaskettu vuokrauskaluston määrä on tällä hetkellä noin 1 400 yksikköä. Vuokrapisteitä on 12 eri maassa yhteensä 51 kpl.