Menue
  • Header Aero 2023
  • Dethleffs Wohnwagen c´joy
  • eye nomad 2022

Dethleffs’in matkailuvaunut: Lomasi matkailuvaunussa alkaa tästä

Matkailuvaunu täysin oman makusi mukaan

Mikä matkailuvaunu sopii parhaiten sinulle? Yksilölliset varustelumahdollisuudet tekevät Dethleffs’in matkailuvaunuista henkilökohtaisen unelmasi pyörien päällä. Neuvomme mielellään kaikissa asioissa, jotta sinä löydät juuri sen oikean matkailuvaunun.

Nouse sisään. Tunne olosi hyväksi. Nauti.

Suo itsellesi ainutlaatuinen lomatunnelma – Dethleffs’in matkailuvaunun kanssa. Pienestä matkailuvaunusta suureen asuntovaunuun: Olemme yli 85 vuoden ajan olleet pioneereja matkailuvaunujen alalla, kun kyse on ihanteellisesta tilankäytöstä ja hyvän mielen tunnelmasta. Eikä mikään ihme: Ensimmäisen saksalaisen matkailuvaunun keksi vuonna 1931 Arist Dethleffs. Hänen luomiskykynsä ansiosta alkoi turismin aikakausi, joka on kestänyt tähän päivään asti: Dethleffs’in matkailuvaunut avaavat tiet mukaviin retkiin ja kaukomatkoihin ”omien neljän seinän” sisällä.

c'joy

c-joy Navi

C’joy sopii täydellisesti perheen ensimmäiseksi matkailuvaunuksi sekä hintatietoisille campinglomailijoille. Koska se on painoltaan kevyt, et tarvitse kovin suurta vetoautoa, ajokorttiluokka B riittää.

Dethleffs matkailuvaunut c'joy

c'go & c'go up

cgo Range 23

C’go-matkailuvaunu sopii mitä parhaiten nuorille lapsiperheille ja ensimmäiseksi matkailuvaunuksi. Nimenomaan ensimmäistään hankkivat asettavat usein erityisiä vaatimuksia matkailuvaunulle.

Dethleffs matkailuvaunut c'go & c'go up

Aero & Aero up

aero Range 23

Pitkät perinteet omaava klassikko ilmavana ja modernina Aero-mallina. Kaartuva takavalopaneeli näyttää aivan kuin hymyilevän upotetuilla takavaloillaan.

Dethleffs matkailuvaunut Aero & Aero up

Camper®

Camper Hammerschlag Seite steil frei

Camper® ilmentää perheajattelua enemmän kuin yksikään toinen Dethleffsin valikoimaan kuuluva matkailuvaunujen mallisto.

Dethleffs matkailuvaunut Camper®

Nomad

Nomad Hammerschlag Seite steil frei

Nomad-matkailuvaunu on jo monien vuosien ajan ollut uskollinen matkakumppani tyyliä ja parempaa varustelua arvostaville pariskunnille ja perheille.

Dethleffs matkailuvaunut Nomad

Beduin Scandinavia

Beduin white Seite steil frei

Jo vuodesta 1956 lähtien innokkaat karavaanarit ovat tehneet tämän mallin kanssa tutkimusmatkoja maailman kauneimpiin kolkkiin.

Dethleffs matkailuvaunut Beduin Scandinavia

Parempi turvallisuus. Enemmän mukavuutta. Rajaton vapaus.

Tunnetko jo Dethleffs’in lisäarvon? Kaikki Dethleffs’in matkailuvaunut on varustettu lukuisilla eduilla. Katso mitä Dethleffs’in lisäarvo voi merkitä – innovatiivista sisäilman tekniikkaa, tilaa säästäviä keittiökalusteita ja multimedian lisävarusteita. Luksuksen ja mukavuuden ohella turvallisuus on matkailuvaunuissamme kaikkein tärkeintä. Kaikki Dethleffs’in matkailuvaunut ja matkailuautot täyttävät uusimmat turvallisuusstandardit.

Plussa-kohtiin

Haluatko ostaa, vuokrata tai testata Dethleffs’in matkailuvaunun? Tästä löydät lähimmän jälleenmyyjän

"Etsitkö jälleenmyyjää? Haluatko ostaa Dethleffs’in matkailuauton tai matkailuvaunun tai vain katsella niitä ensin? Myyjäverkostomme on aivan lähelläsi: Sopimuskumppaniemme luona voit ostaa matkailuauton tai matkailuvaunun, sopia huoltopalveluista, varata koeajon tai hankkia ensivaikutelman matkailuautoistamme ja matkailuvaunuistamme."

Etsi myyjä

Just Camp - All you need is Just
Just Camp - All you need is Just
Dethleffs c’go ja c’go up -vaunumallien uusitut sisätilat
Dethleffs c’go ja c’go up -vaunumallien uusitut sisätilat
Valmiina kevääseen: tarkastuslista
Valmiina kevääseen: tarkastuslista