Menue

Lifetime-Plus

Olemme valmistaneet matkailuajoneuvoja jo yli 85 vuotta. Emme jätä mitään sattuman varaan kun kyseessä on matkailuautojen rakenne ja tekniset hienoudet. Dethleffs oli myös ensimmäisten matkailuautovalmistajien joukossa myöntämässä tuotteilleen 6 vuoden tiiviysturvan.

Dethleffs-matkailuautojen Lifetime-Plus-korirakenne on laadun tae. Tässä uudenlaisessa rakenteessa yhdistyvät kosteutta kestävä ja siten pitkäikäinen asunto-osan seinärakenne ja tietotaito terveellisen sisäilman puolesta:

 

  • Seinissä, katossa ja lattiassa ei ole kylmäsiltoja eikä puurakenteita. Tukeva polyuretaanirunko takaa rakenteen jäykkyyden.
  • Vahvat lasikuitulevyt katolla ja alapohjassa suojaavat rakennetta ulkoapäin rakeilta, kivenhakkaamilta, suolavedeltä tms.
  • Paksu eristekerros on hyvän eristearvon omaavaa, vettähylkivää XPS-foam-eristettä.
  • Vaneri rakenteen sisäpinnassa toimii kosteuden tasoittajana ja äänieristeenä. Vaneri on lyömätön askeläänien vaimentaja, mutta se vaimentaa hyvin myös ajonaikaista melua. Lisäksi se soveltuu hyvin käytettäväksi yhdessä lattialämmityksen kanssa.

 

 

 

Lifetime-Smart

Icon Lifetime Smart

Globebus ja Trend T&I-mallistoissa on kosteutta kestävä, täysin ilman puurakenteita toteutettu Dethleffs Lifetime-Smart -lattiarakenne tukevalla polyuretaanirungolla. Vahva lasikuitulevy alapohjassa suojaa rakennetta ulkoapäin.