Menue
eyec raumlima

Hyvä sisäilma

air plus final

AirPlus-ilmankiertojärjestelmä
Kun lämmin ilma jäähtyy nopeasti syntyy kosteutta – matkailuajoneuvoissa erityisesti talvisaikaan ulkoseinien läheisyydessä kun ulkona on kylmä. Dethleffsin AirPlus-järjestelmä mahdollistaa lämmitetyn ilman kierron kalusteiden ja yläkaappien takaa ylös kattoon, mikä ehkäisee kondessiveden muodostumista. Tuloksena hyvä sisäilma ilman homeongelmia.

Pakkoilmastointi – mitattu eikä vain laskettu

Lainsäätäjä on antanut määräyksensä siitä, kuinka sisäilman liian korkeita CO2-lukemia tulee estää. Dethleffsin insinöörit mittaavat jokaisen mallin kohdalla ilmanvaihtoaukkojen optimaalisen määrän ja sijoituksen. Tämä on monimutkaisempi toteutustapa kuin pelkkä laskelman teko, mutta optimoi parhaiten sisään tulevan raittiin ilman ja ajoneuvoon tiivistyvän hiilidioksidin tasapainon.

GlobebusAct T4 Jalousie Namib CalvaApfel web

Verhoissa heijastava pintakerros
Dethleffsin matkailuautojensa ohjaamoissa käyttämät ikkunoiden kaihdinverhot eivät suojaa vain uteliaiden katseilta vaan heijastavat metallisen pinnoitteen ansiosta myös auringonvalon pois ja tekevät näin myös sisäilman miellyttävämmäksi.

ww Polster Gondo web

Hengittävät materiaalit
Asunto-osan tekstiilit sekä seinä- ja kattopinnat ovat hengittäviä ja vähentävät näin kosteuden ja haitallisen kondenssiveden syntymistä.

 

Asumisen mukavuutta Alde-nestekeskuslämmityksellä
Dethleffsin matkailuautoissa on vakiona tehokas Truma Combi 6 -ilmakeskuslämmitys, jolla sisätilat saadaan nopeasti mukavan lämpimiksi. Haluttaessa kaikki mallit* voidaan varustaa myös nestekiertoisella ALDE-lämmityksellä, jonka ansiosta sisätilojen lämpimänä pitäminen on yhtä vaivatonta kuin kotona. Ihanteellinen allergikoille! Esprit ja Alpa-malleissa Alde-lämmitys on vakiona.

Talven varalle Camper, Nomad ja Exclusiv-vaunumme on varusteltu kattavilla talvivarusteilla. 250 cm leveissä malleissa on vakiovarusteena hiljainen ja tasaisen lämmön takaava Alde-nestekeskuslämmitys sekä nestekiertoinen lattialämmitys, jota voidaan käyttää myös yksinään. Pienemmät 230cm leveät mallit on varustettu nopeasti lämpenevällä Trumatic-ilmakeskuslämmityksellä ja sähköisellä lattialämmityksellä. Myös näihin malleihin on mahdollista valita lisävarusteena nestekeskuslämmitys.