Menue
Header Camper Can 24

Kaksi uutta tuotelinjaa, yksitoista uutta vaihtoehtoa

Globetrail Classic Navi24

Niin yksinkertaisen ystävällä kuin herkkusuulla on valinnanvaraa: se, joka etsii hyvin varusteltua ajoneuvoa, jossa on kaikki olennainen, löytää ajoneuvonsa Classic-mallistosta .

Dethleffs Globetrail Classic

Globetrail Advantage Navi24

Yksilöllisempiä asioita arvostava valitsee Advantagen, jolloin hän voi nauttia entistäkin runsaammasta vakiovarustuksesta ja saa lisäksi enemmän valinnanvaraa sisätilojen ja lisävarusteiden suhteen.

Dethleffs Globetrail Advantage

Dethleffs tuo Globetrail-retkeilyautojen sarjan uudistettuna myyntiin

Dethleffs laajentaa huomattavasti vielä suhteellisen uusien Globetrail-retkeilyautojensa mallivalikoimaa. Mallivuotena 2024 valikoima laajenee uusilla pituuksilla ja kylpyhuonevaihtoehdoilla. Globetrailista on nyt valittavissa yksitoista erilaista pohjaratkaisua. Molemmat tuotelinjat, Classic ja Advantage, tulevat myös osaltaan helpottamaan päätöstä.

Mallivuotena 2024 Dethleffsin Globetrail-retkeilyautojen mallistossa on tarjolla suunnittelultaan yhteensä yksitoista erilaista pohjaratkaisua. Retkeilyautoasiakkaiden yksilöllisiin varustelutoiveisiin ja mukavuustoiveisiin vastatakseen Dethleffs jaottelee Globetrailin tästä lähtien kahteen varustelultaan eritasoiseen tuotelinjaan.

Classic-tuotelinja edustaa ensikertalaisille suunnattua segmenttiä. Se pitää sisällään Fiat Ducaton, Citroen Jumperin tai Ford Transitin alustalle rakennetut vakiovarustellut mallit houkuttelevaan perushintaan.

Globetrail-mallien Advantage-linjassa samoissa perusajoneuvoissa on kattavammat vakiovarusteet. Niitä ovat muun muassa upotetut ikkunat, markiisi ja paljon muuta. Mallivuoden 2024 Globetrailiin on valittavissa viisi kylpyhuoneversiota: kiinteä kylpyhuone, kompakti kylpyhuone, pesu- ja pukeutumistila, kääntyvä pesutila ja comfort-kylpyhuone.

Pesu- ja pukeutumistilalla varustetut pohjaratkaisut löytyvät molemmista tuotelinjoista, kun taas kääntyvä pesutila ja comfort-kylpyhuone ovat saatavissa vain Advantage-tuotelinjan malleihin ja kiinteä ja kompakti kylpyhuone ovat saatavissa Classic-tuotelinjaan.

Globetrail 540 DR on erittäin kompakti ja ketterä sekä samalla mukavasti varusteltu retkeilyauto. Sarjan lyhyimmässä, 5,4 metriä pitkässä mallissa ei ole tingitty kylpyhuoneesta eikä keittiöstä tai istuinryhmästä. Tämän mahdollistavat kapea pesu- ja pukeutumistila sekä keittiön ja nukkumistilan sovittaminen tilaan vuodetta jalkopäädystä hieman kaventamalla.

Pohjaratkaisujen Globetrail 600 DF ja 600 DR myötä Dethleffs tuo mallivuotena 2024 kuuden metrin luokkaan kaksi uutta poikittaisella vuoteella varustettua vaihtoehtoa. Kiinteällä kylpyhuoneella ja klassisella pohjaratkaisulla varustettu Globetrail 600 DF edustaa edullista ensikertalaisille suunnattua mallia.

Globetrail 600 DR puolestaan ihastuttaa pesu- ja pukeutumistilalla, jonka kohdalla keskikäytävän kaksitoimisuus mahdollistaa erittäin tilavan suihkun. Vain kuusi metriä pitkässä Globetrail 600 ER -mallissa on pitkittäisvuoteet, eikä mukavuuksista ole pesu- ja pukeutumistilan ansiosta siltikään tarvinnut tinkiä. Kaikki Stellantis-alustaiset Globetrail-mallit ovat lisävarusteena varustettavissa kaksi lisävuodepaikkaa tuovalla nostokatolla tai ohjaamon yläpuolelle sijoitettavalla ikkunallisella laajennusosalla.

Ford Transit on perusajoneuvona uudessa kompaktilla kylpyhuoneella varustetussa Globetrail 590 DK -mallissa sekä tutussa comfort-kylpyhuoneella varustetussa Globetrail 590 DC -mallissa. Mallivuonna 2024 molemmissa on vakiona vuoteeseen poikittainen tehty laajennus, minkä ansiosta vuoteelle saadaan pituutta 201 cm.

Globetrail 590 DK sijoittuu Classic-tuotelinjaan ja Globetrail 590 DC puolestaan kattavammin varusteltuun Advantage-versioon. Jälkimmäisessä on vakiona kaksoispohja, lautasjousitettu komfort-vuode ja niin sisä- kuin ulkopuolelta käytettävissä olevilla tilavilla vetolaatikoilla varustettu keittiö.

;