Menue
  • Header Trend 2024
  • Header Just Camp 24
  • Header Globebus 24

Dethleffs’in matkailuautot: Lomasi matkailuautossa alkaa tästä

Oma matkailuauto

Matkailuautojemme laajasta tuotevalikoimasta voit vapaasti valita oman mobiilin kotisi. Mikä matkailuauto sopii parhaiten sinulle? Neuvomme mielellään kaikissa asioissa, jotta löydämme yhdessä juuri sen oikean matkailuauton sinulle. Dethleffs’in ajoneuvohaulla voit suodattaa matkailuautoja määrättyjen luokitusten mukaan ja siten koota niistä mielestäsi kysymykseen tulevat.

Dethleffs’in matkailuautot: Enemmän mukavuutta. Parempi turvallisuus.

Unelmastasi matkasta neljän pyörän päällä tulee totta. Dethleffs’in matkailuautot merkitsevät laatua, ensiluokkaista valmistusta ja turvallista matkaa. Valitse matkailuautoosi yksilöllinen varustus – saadaksesi mobiilin kodin, jossa viihdyt ja tunnet olosi hyväksi.

Globebus

Globebus Navi 24

Elämää sykkivissä kaupungeissa tai silmän kantamattomiin jatkuvien metsien keskellä: Globebus on mukava ajaa ja viihtyisä asua.

Dethleffs matkailuautot Globebus

Globebus Go

Globebus Go Freisteller Uebersicht

Seuraava seikkailu on nyt vain yhden käännöksen päässä! Uusi Globebus Go on niin kompakti ja ketterä, että se tuskin pysähtyy edes kapeilla teillä ja matalilla väylillä.

Dethleffs matkailuautot Globebus Go

Just Camp

Just Camp navi 24

Jotkut päätökset ovat helppoja. Esimerkiksi uusi Just Camp! Sen tyylikäs uusi muotoilu, hyvät varusteet ja monet tuoreet ideat helpottavat karavaanariharrastuksen aloittamista.

Dethleffs motorhomes Just Camp

Just Go!

Just Go 24 navi

Hankit sitten ensimmäistä tai toista kertaa matkailuautoa tai etsit jotain parempaa, tässä Dethleffsin matkailuautossa on kattava varustelu ja reilu hinta-laatusuhde.

Dethleffs matkailuautot Just Go!

Esprit

Esprit navi 24

Vannoutuneet campingmatkailijat eivät välttämättä tarvitse aurinkoista säätä, vaan Dethleffs Esprit -matkailuauton

Dethleffs matkailuautot Esprit

Alpa

Alpa Range 24

Luksusluokan Alpa-matkailuauto on upea ja edustava. Tämän mallin suurena plussana on kuitenkin sen talvikelpoisuus. Lämmitetty kaksoispohja takaa hienoja matkoja talvellakin.

Dethleffs matkailuautot Alpa

Globetrotter XLI

XLI 24 navi

Etsitkö mukavaa matkailuautoa, jolla reissata ympäri vuoden? Tulet varmasti ihastumaan Globetrotter XLI -malliin!

Dethleffs matkailuautot Globetrotter XLI

Globetrotter XXL

XXLA 24 navi

Suuri, suurempi, Globetrotter XXL A: Tämä todella tilava alkovimallinen matkailuauto täyttää parasta laatua ja käytännöllisyyttä koskevat vaatimukset.

Dethleffs matkailuautot Globetrotter XXL A

Yksi matkailuauto – monta päämäärää

Tekisitkö campingretkiä koko perheen kanssa tai lähtisitkö seikkailulomalle maailman ympäri omalla matkailuautolla? Leirintämatkailun pioneeri tekee sen mahdolliseksi. Sillä 90 vuoden ajan unelmalla mobiilista matkustamisesta on ollut yksi nimi: Dethleffs. Laatumerkintämme ”Made in Germany” on ollut voimassa ensimmäisestä, vuoden 1931 Dethleffs-matkailuvaunusta lähtien. Tälle laatuvaatimukselle olemme pysyneet uskollisina tähän päivään asti: Kaikki matkailuvaunut ja -autot suunnitellaan ja valmistetaan Saksassa – useimmat niistä Allgäun Isnyssä.

Haluatko ostaa, vuokrata tai testata Dethleffs’in matkailuauton? Tästä löydät lähimmän jälleenmyyjän

"Etsitkö jälleenmyyjää? Haluatko ostaa Dethleffs’in matkailuauton tai matkailuvaunun tai vain katsella niitä ensin? Myyjäverkostomme on aivan lähelläsi: Sopimuskumppaniemme luona voit ostaa matkailuauton tai matkailuvaunun, sopia huoltopalveluista, varata koeajon tai hankkia ensivaikutelman matkailuautoistamme ja matkailuvaunuistamme."

Etsi myyjä

Just Camp - All you need is Just
Just Camp - All you need is Just
Dethleffs c’go ja c’go up -vaunumallien uusitut sisätilat
Dethleffs c’go ja c’go up -vaunumallien uusitut sisätilat
Valmiina kevääseen: tarkastuslista
Valmiina kevääseen: tarkastuslista
;