Menue

Käyttöehdot

Dethleffs GmbH & Co. KG
Arist-Dethleffs-Straße 12
88316 Isny, Germany

Telefon: +49 7562 987-0
Telefax: +49 7562 987-101
E-Mail: info@dethleffs.de 

Geschäftsführerin:
Dethleffs Verwaltungs GmbH
Amtsgericht Ulm, HRB 600533

Geschäftsführer:
Thomas Bischofberger, Alexander Leopold (Vorsitz), Günther Wank
Amtsgericht Ulm
Handelsregister: HRA 621086

USt-IdNr.: DE 811 147 684

Vastuuvapauslauseke

Internet-sivujen sisältö - Dethleffsin oikeudet ja vastuut

Dethleffsin www-sivuilla esiintyvän tiedon, välineiden tai palveluiden käyttö tapahtuu yksinomaan käyttäjän omalla vastuulla. Sivuilla julkaistava sisältö on tuotettu tiedonantotarkoituksessa eikä yritys vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka aiheutuvat näiden sivujen käytöstä. Lukuunottamatta soveltuvaa pakottavaa lainsäädäntöä sivuilla olevien tietojen saatavuudesta, virheettömyydestä, luotettavuudesta tai sisällöstä ei anneta minkäänlaista nimenomaista tai epäsuoraa takuuta. 

www-sivuilla esitettyjä tietoja ei voida pitää sitovana tarjouksena eikä sivuilla annettua yleisluonteista tietoa sellaisenaan voi soveltaa yksittäisiin tapauksiin. Ajoneuvojen kuvissa on osittain vaihtoehtotekstiilejä ja lisävarusteita. Tiedot vakiovarusteista ja tekniikasta löytyvät Hinnasto / Tekniset Tiedot -esitteestä.

Viittaukset ja linkit

Dethleffs ei vastaa kolmannen osapuolen tuottamasta tai julkaisemasta materiaalista, johon näiltä www-sivuilta on mahdollisesti viitattu ja linkki.

Immateriaalioikeudet 

Näiden sivujen omistusoikeus, tekijänoikeus sekä muut immateriaalioikeudet kuuluvat Dethleffsille ellei erikseen ole toisin ilmoitettu. Kaikki oikeudet sivuihin ja niiden sisältöön pidätetään. Sisällön julkaiseminen tai muuttaminen ilman oikeuksien omistajan lupaa on kielletty. Käyttäjällä on kuitenkin lupa henkilökohtaiseen käyttöön tallentaa tietokoneelleen tai tulostaa sivuja tai otteita sivuista.

Tietosuoja 

Avoimessa tietoverkossa käsiteltyjen tietojen luottamuksellisuutta ei voida taata. Dethleffs ei vastaa mistään avoimessa tietoverkossa lähetetyistä viesteistä aiheutuvista välittömistä eikä välillisistä vahingoista. Dethleffsin www-sivujen liikenne tallentuu Google Analytics-nettianalysointipalveluun. Rekisteröintiä edellyttävissä palveluissa kerätyt käyttäjätiedot ovat osa Dethleffsin asiakasrekisteriä ja niitä käytetään vain siinä määriteltyyn tarkoitukseen. 

Oikeus muutoksiin 

Dethleffsillä on oikeus päivittää näitä ehtoja ja muuttaa sivujen sisältöä ilman ennakkoilmoitusta tai estää pääsyn sivuille milloin tahansa siitä erikseen ilmoittamatta.

Tämän internetsivuston sisällön kaikkine oikeuksineen omistaa Dethleffs GmbH & Co. KG.

KODIAK - Agentur für Markenfaszination
abavo - Content Styling für Web und Print

Konsepti, design, tekstit:
Kodiak Markenkommunikation GmbH
D-88316 Isny - www.kodiak.de - info@kodiak.de 

Tekninen toteutus:
Kodiak ja
abavo GmbH - Content Styling für Print & Web
D-86807 Buchloe - www.abavo.de - info@abavo.de