Menue
  • DET Globetrail-590 Teaser 1920x769
  • Header-Dethleffs-Wohnwagen Camper 22 neu
  • Header Konfigurator
Dethleffsin matkailuauto- ja vaunu-konfiguraattori
Dethleffsin uutiskirje! Haluatko tietää enemmän karavaanailusta ja Dethleffsistä?
Varaa esittelyaika kauppiaan luokse
Dethleffs Nomad - Kokemus tuo itsevarmuutta
Dethleffs Nomad - Kokemus tuo itsevarmuutta
Helppoa ja hauskaa - C‘JOY
Helppoa ja hauskaa - C‘JOY
Täydellinen startti - TREND
Täydellinen startti - TREND
Ladattavat esitteet
Ladattavat esitteet
DET-DOZ-23-0001 Monatsaktionen 1067x712 06-20233
Varaa aika kauppiaalta ja tutustu haluamaasi malliin
Varaa aika kauppiaalta ja tutustu haluamaasi malliin

Tervetuloa perheesi ystävän luokse!

Eläköön perhe

Tiedämme, että perheet ovat yhtä erilaisia kuin niiden tapa viettää lomaa. Suuri tai pieni tai ketä siihen sitten kuuluukaan, perhe on aina yksilöllinen ja ainutlaatuinen – niin kuin loma matkailuauton tai -vaunun kanssa. Olemme ottaneet tehtäväksemme löytää jokaiselle perheelle juuri sen sopivan matkakumppanin. Valikoimamme on suuri, urbaanista retkiautosta aina ylellisen hienoon matkailuautoon.

Kaikki mainitsevat yhden: Dethleffs!

Matkailuvaunu, matkailuauto, retkeilyauto tai urbaani retkiauto – monta nimeä sille, että asuu matkalla kuin kotona. Leirintämatkailu koko perheen kanssa on 90 vuoden ajan ollut yhtä kuin Dethleffs!

Kaikki tiet vievät Dethleffsin luo!

Kesäloma, talviretki, ylös vuoristoon, meren rannalle, kaupunkiin tai kerran maailman ympäri? Minne matkasi suuntautuukin: Dethleffsin matkailuvaunut, matkailuautot, retkeilyautot ja urbaanit retkiautot merkitsevät parasta laatua, ensiluokkaista valmistusta, yksilöllistä varustelua ja parempaa turvallisuutta ja viihtyvyyttä. Takaamme sen jo ennen ostoa ja sen jälkeen useilla palveluillamme niin jälleenmyyjän luona kuin tietenkin Dethleffsin tehtailla. Lähimmän ammattimaisen jälleenmyyjän löydät helposti kauppiashakumme kautta.

Kaikki ”Made in Germany” Dethleffsin tehtailla!

Tiesitkö, että matkailuvaunu keksittiin Allgäussa, Etelä-Saksassa? Alppien ja Bodenseen välissä, maalauksellisten maisemien keskellä Arist Dethleffs rakensi vuonna 1931 Saksan ensimmäisen ”asuntoauton” omalle perheelleen. Tähän päivään mennessä suurin osa kaikista malleista on valmistettu Isnyssä, loput jossakin huippumoderneista yhteistyötehtaistamme Saksassa.

Dethleffsin ajoneuvovalmistus

Allgäun Isnyn toimipaikassa ei kehitetä ja valmisteta pelkästään Dethleffsin matkailuautoja ja matkailuvaunuja. Täällä on jo yli 17 vuoden ajan syntynyt myös ammattimaisena ja mitä hienoimpana käsityönä sisustuksia pakettiautoista muunneltaviin retkeilyautoihin. Vuosittain täältä lähtee yli 7000 urbaania retkiautoa ja retkeilyautoa Pössl- ja Crosscamp-merkkien tilaamina ja kesästä 2021 lähtien myös Dethleffsin omia malleja.