Menue
lumi
Swoosh

Talvimatkailu on mukavaa!

  • Talviominaisuudet
suksiboksi

Nauti vaunulomasta vuoden ympäri

Me Dethleffsillä väitämme tietävämme, mitä talviolosuhteet tarkoittavat – onhan yrityksemme toiminut alusta alkaen Allgäun seudulla, jonne monet tulevat viettämään talvilomaa lumen keskelle. Suomeen tuotavat Dethleffs-matkailuvaunut on varusteltu erityisesti suomalaiset talviolosuhteet huomioon ottaen. Jokainen Camper, Nomad ja Exclusiv-malliston vaunu on peruskonseptiltaan talvikelpoinen, eikä erityisiä talvipaketteja tarvita.

2018-uutuus: Lisävarusteena tarjoamme yksinomaan pohjoismaita varten suunnitellun Skandinavia-varustepaketin, joka parantaa vaunujen talviominaisuuksia entisestään. Pakettiin sisältyy lämmitetyssä tilassa olevat harmaavesisäiliöt sekä upotetut ikkunat, radio ja kaiuttimet, ja muutamissa malleissa lisäksi ulosvedettävä suksiboksi.

.

Air Plus

AirPlus-ilmankiertojärjestelmä estää kondenssiveden muodostumista

LifetimePlus

XPS-foam-eriste 34 mm vahvuisissa seinissä ja 42 mm vahvuisessa lattiassa takaa riittävän lämmöneristyksen myös keskellä talvea

Wasserschläuche

Vesijohdot sijoitetaan lämmitysputkien viereen, mikä estää niiden jäätymisen (kuva Alde-lämmityksestä)

Fussbodenheizung

Niin nestekiertoinen kuin sähköinenkin lattialämmitys pitää lattian miellyttävän lämpöisenä ja takaa sisätilojen tasaisen lämmön

Talvimatkailu matkailuautolla on mukavaa!

Matkailuautojemme talviominaisuuksia ovat mm. AirPlus-ilmankiertojärjestelmä ja erityisen hyvin eristetty korirakenne, myös matkailuautomme ilman kaksoispohjaa soveltuvat hyvin ympärivuotiseen käyttöön.

Mukavuutta talvimatkailuun Dethleffs-talvipaketeilla
Talvipakettien ansiosta myös ilman kaksoispohjaa valmistettu matkailuauto soveltuu ympärivuotiseen käyttöön! Suosittuja varusteita ovat mm. ankarissa oloissa testattu jätevesijärjestelmän sähkötoiminen 12 V lämmitys tai mukavuutta tuova lattialämmitys.

Dethleffsin matkailuajoneuvojen talviominaisuuksien ansiosta talvimatkailu on nyt todella mukavaa!