Menue
Generation Scandinavia Montage 04
Swoosh

Talviteknologia

Cara Schnitt FI
AirPlus Klima Cara FI

Terveellinen sisäilma

Mukavuutta ja hyvinvointia ympäri vuoden

AirPlus-ilmankiertojärjestelmä
Kun lämmin ilma jäähtyy nopeasti, syntyy kosteutta – matkailuvaunuissa erityisesti talvisaikaan ulkoseinien läheisyydessä, kun ulkona on kylmä. Dethleffsin AirPlusjärjestelmän ansiosta lämmitetty ilma kiertää kalusteiden ja yläkaappien takaa ylös kattoon, mikä ehkäisee kondessiveden muodostumista. Lopputuloksena on hyvä sisäilma ilman homeongelmia.

Ensiluokkainen eristävyys
Mitä parempi eristys, sitä vähemmän energiaa tarvitaan lämmitykseen tai ilmastointiin. Dethleffsin matkailuvaunujen rakenne muodostuu erityisen paksuista kerroselementeistä – 34 mm seinissä ja 42 mm lattiassa – mikä takaa erinomaisen eristävyyden.

Terveellinen sisäilma nestekeskuslämmityksen ansiosta
Premium nestekeskuslämmitys takaa tasaisen ja miellyttävän lämmön. Se soveltuu ilmakeskuslämmitystä paremmin myös allergikoille. Ja lattialämmityksen ansiosta voit nauttia olostasi vaikka paljain jaloin!

Tiukka talvitesti

Mukavat oltavat myös talvella
Ruotsissa talvi voi olla todella kylmä. Etenkin ruotsalaisen nestekeskuslämmitysjärjestelmien toimittajamme kylmäkontissa, jossa testasimme matkailuvaunujemme talvikelpoisuutta perinpohjaisesti. Dethleffsin pohjoisen olosuhteisiin varusteltu matkailuvaunu joutui armottoman rankkaan testiin –30 °C asteessa pohjoismaisten ja saksalaisten toimittajien seuratessa testiä livenä.

Näin testasimme:
DIN EN 1645-1 -standardin mukaisessa testissä ajoneuvo jäähdytetään –15 °C asteeseen, ja neljän tunnin kuluttua sisällä pitää olla miellyttävä +20 °C:n lämpötila. Allgäusta tullut matkailuvaunumme saavutti +20 °C:n lämpötilan jo 2,5 tunnissa. Ja suoriutui kevyesti myös Dethleffsin omasta talvitestistä, jossa pakkasta oli ulkona jäätävät –30 °C. Sisällä teknikoiden ja toimittajien keskuudessa vallitsi sen sijaan lämmin ja tyytyväinen tunnelma.

Test Winterproof FI

Talvikäyttöön soveltuva vai talvenkestävä?

Talvikäyttöön soveltuva tarkoittaa, että ulkolämpötilan ollessa 0 °C on sisätilan lämpötila mahdollista pitää 20 °C:ssa. Tämä koskee kaikkia vakiovarusteltuja Dethleffs-ajoneuvoja. Talvenkestäväksi useimmat valmistajat luokittelevat ajoneuvon, joka täyttää DIN EN 1645-1 -standardin tason 3 vaatimukset. Tällöin -15 asteeseen jäähdytetyn ajoneuvon täytyy lämmetä neljässä tunnissa +20 asteeseen.

Siegel wintertauglich FI