Menue
csm eyec winterdestinationen ccce8a7052 01
Swoosh

Talvi- ja Vapaana-paketit

Dethleffs-vaunulla voit lomailla vuoden ympäri

Dethleffsin matkailuvaunut ovat kotoisin Allgäusta ja siksi suuria talvimatkailun ystäviä. Niinpä kompaktitkin vaunumallimme Camper-mallistosta alkaen ovat jo vakiovarusteiltaan talvikelpoisia eikä erityisiä talvipaketteja tarvita. Talven varalle nämä mallistot on varusteltu kattavilla talvivarusteilla. 250 cm leveissä malleissa on vakiovarusteena hiljainen ja tasaisen lämmön takaava Alde-nestekeskuslämmitys sekä nestekiertoinen lattialämmitys. Pienemmät 230 cm leveät mallit on varustettu kevyemmällä ja nopeasti lämpenevällä Trumatic-ilmakeskuslämmityksellä ja sähköisellä lattialämmityksellä. Tarkemmat tiedot kunkin mallin vakiovarusteista löydät uusimmasta vaunuhinnastostamme.

Mitä parempi vaunusi eristys on, sitä vähemmän joudut käyttämään energiaa sisätilojen lämmittämiseen talvella tai jäähdyttämiseen kesällä. Camper, Nomad ja Exclusiv-malleissa eristemateriaalina on käytetty korkean eristysarvon omaavaa XPS-foam-eristettä. Talvimukavuutta lisäävät myös vakiovarusteisiin kuuluvat mukavanpehmeät kantatut lattiamatot sekä yksiosainen ulko-ovi.

Lisämukavuutta vaunuusi saat alla olevilla pohjoismaita varten suunnitelluilla Skandinavia-varustepaketeilla. Paketin mukana vaunuun tulee kaksi lämpöiseen tilaan sijoitettua harmaavesisäiliötä sekä muita pohjoismaalaisten suosimia varusteita.

Talvipaketti Aero (11547)

  • Aero
  •  

    Paketit

  • Ilmakeskuslämmitys Combi 6 G/E
  • Lämmityksen etäkäyttömahdollisuus älypuhelinsovelluksella (iNet-Box, vain Combi 4/6 G/E tai Alde-lämmityksen kanssa)
  • Digitaalinen käyttöpaneeli Combi-lämmitykselle (vain G/E)
  • Sähköinen lattialämmitys
  • XPS-foam-eriste etu-, taka- ja sivuseinissä

Pakettihinta 3.610 €