Menue
eyec dethleffsisny
Swoosh

Dethleffs yrityksenä

Ryhdy edelläkävijäksi kanssamme!

Perinteikäs edelläkävijä
"Ei ilman perhettäni!" totesi Arist Dethleffs ja rakensi Saksan ensimmäisen "wohnauton". Siihen aikaan sana "vapaa-aika" oli tuttu vain harvoille, perheloma oli erioikeus ja turismi vasta tulollaan. Matkailuvaunun keksiminen aloitti uuden aikakauden. Matkustaminen koki mullistavan muutoksen uudenlaisen mukavamman leirielämän kautta ja tutustuminen uusiin maihin ja kulttuureihin tuli kaikille mahdolliseksi. 

Pienen kaupungin kasvatti
Ensihetkestä alkaen on yrityksemme ollut kiinteästi sidottuna kotipaikkaamme Isnyn kaupunkiin. Tuotantolaitoksen pitäminen Etelä-Saksassa takaa tasaisen ja korkean laadun, mutta sen lisäksi haluamme myös täyttää yhteiskunnallisen vastuumme kotipaikkakuntaamme kohtaan tarjoten pitkäaikaisia työpaikkoja alueemme asukkaille.

Palkinnot

Kestävää kehitystä
Yrityksemme perustajan Arist Dethleffsin pioneerihenki näkyy vielä tänäänkin toiminnassamme, muunmuassa mallistojen jatkuvana kehittämisenä ja lukemattomissa uusissa innovatiivissa ratkaisuissa. Samalla tavoin perhe on myös tänä päivänä kaiken toimintamme lähtökohta. 

Tavoitteemme on tyytyväisyytesi. 
Minne ikinä matkustatkin tavoitteemme pysyy aina samana: Dethleffs-ajoneuvojemme korkea laadun taso sekä paras asiakaspalvelu - ennen ja jälkeen kaupan. 

Kiitos luottamuksestasi!