Menue
  • Dethleffs Jubiläumsmodell Aero 90
    Swoosh
  • Dethleffs Jubiläumsmodell Pulse Classic 90
    Swoosh
  • KeyVisual Header Slider LAY1 1920x769 ES
    Swoosh

Nerokas nostovuodevaunu paljon liikkuville perheille

Moderni ja edullinen menestyssarja c'go saa kirjaimellisesti perheen lisäystä. c'go up on vaunu perheesi ystävältä kaikille perheille. Menestyksekkääseen c'go-malliin pohjautuvassa uudessa mallistossa on kaksi kompaktia nostovuoteella varustettua pohjaratkaisua, joista löytyy vuoteet jopa seitsemälle. Istuinryhmän päälle sijoitettu kahden hengen nostovuode on hetkessä pois tieltä ja istuinryhmä voidaan ottaa käyttöön. 208 cm sisäkorkeuden ansiosta sisätilat ovat erityisen avarat.

Cgoup 525 KR DS Pearlwhite BlueLagoon

c'go up 525 KR –malliin mahtuu vieläkin isompi perhe, sillä siitä löytyy jopa seitsemän vuodetta. Mallin kokonaispituus on vain 757 cm. Erityisesti lapset rakastavat tätä mallia, koska siinä on erillinen lastenhuone kerrossängyllä ja omalla pöytäryhmällä, joka voidaan tarvittaessa myös muuttaa vuoteeksi. Alempi kerrossänky voidaan kääntää pystyy ja näin syntyvää tilaa voidaan käyttää tavaroiden kuljetukseen matkan aikana. Kaksi tilavaa vaatekaappia tarjoaa runsaasti säilytystilaa. 

Cgoup 525 KR SG Umbau Pearlwhite BlueLagoon

Pienemmän c'go up 465 KR –mallin kokonaispituus on vain 683 cm, mutta silti siitä löytyy neljä kiinteää sänkyä minkä lisäksi nostovuoteen alla sijaitseva istuinryhmä on tarvittaessa mahdollista muuttaa lisävuoteeksi kahdelle. Etupäässä olevien kahden poikittaisen kerrossängyn kantavuus on 80 kg ja niiden pituus on 210 cm, joten myös aikuiset voivat nukkua niissä mukavasti. Myös 200x145 cm kokoisesta nostovuoteesta löytyy paljon tilaa.

Molemmat c'go up -mallit ovat yksiakselisia, 230 cm leveitä, 271 cm korkeita ja niissä on suuri 142 l jääkaappi-pakastin. Niistä löytyy muista c’go-malleista tuttu rakas ja moderni sisustus, jota korostavat nuorekkaat verhoiluvaihtoehdot. c’go-mallisto onkin ollut erityisen suosittu nuorten parien ja perheiden keskuudessa.