Menue

Nykyinen

Maailman mukavin liikkuva loma-asunto

FI Alpa Youtube

Caravan Koeajo Dethleffs Alpa 6820 Best-Caravan

Dethleffs Alpa on kahden hengen luksusmatkailuun suunniteltu matkailuautomallisto. Malliston juju on suuri koko auton takapään kokoinen istuinryhmä ja auton etuosaan ohjaamon päälle sijoitetut tilavat erillisvuoteet. Toki malliston autoihin on saatavana vuode ja istuinpaikat myös neljälle hengelle. Oheisessa videossa tutustutaan varsin hyvin ja perusteellisesti pienimpään Alpa-malliimme: A 6820-2.
lisää

Naisenergiaa

FI zwei Frauen

Äiti ja tytär, molemmat aikansa tunnettuja taiteilijoita

Tänään kansainvälisenä naistenpäivänä haluamme esitellä sinulle kaksi meille tärkeää naista, jotka ovat vaikuttaneet Dethleffsin historiaan merkittävästi.
lisää

Trend Edition

Trend 7057EB DS Hinten Rosario quer

Näin paljon Dethleffsiä on Trend Editionissa

Paremmin ensiaskel Dethleffsin maailmaan ei voisi tapahtua: kattavasti varusteltu Dethleffs Trend Edition toivottaa niin ensikertalaiset kuin hintatietoiset matkailuautoilijatkin tervetulleiksi Dethleffsin maailmaan
lisää

Pulse Classic

Pulse T7051EB Peopleshooting MJ2019 Zangerl  68 von 544

Kotona myös ihanimpina hetkinä

Pulse Classic tarjoaa kevytrakenteensa ansiosta erinomaisen kantavuuden joten mukaan mahtuu helposti neljä henkeä matkatavaroineen
lisää

Globeline

Globeline 900x600

Uusi tähti Dethleffsin taivaalle

Dethleffs esitteli tammikuussa Stuttgartin CMT-messuilla uusimman tähtensä – matkailuauton aidolla tähdellä
lisää

c'go up

Cgoup 525 KR DS Pearlwhite BlueLagoon

Nerokas nostovuodevaunu paljon liikkuville perheille

Moderni ja edullinen menestyssarja c'go saa kirjaimellisesti perheen lisäystä. c'go up on vaunu perheesi ystävältä kaikille perheille.
lisää

Generation Scandinavia

generation scandinaviaJPG

Talvivaunujen uusi sukupolvi

Dethleffsin uuden sukupolven vaunujen kehitystyössä on kyse osittain siitä, että Generation-vaunuissa on parannettu entuudestaan hyväksi koettuja viittä pohjaratkaisua.
lisää

McRent

McRent Logo FI

Tervetuloa McRentille!

Kun haluat vuokrata edullisesti matkailuauton ja etsit parasta tarjousta, kannattaa tulla meille! Mottomme on - Edullisesti - Helposti - Turvallisesti!
lisää

Dethleffs laajentaa

werk 1JPG

Uudesta tuotantohallista jopa 8000 ajoneuvoa vuodessa

Reilun kuuden kuukauden rakentamisen jälkeen on juhlan aika: uusi tehdashalli on pystyssä Dethleffsin tuotantoalueella Isnyn kaupungissa Etelä-Saksassa.
lisää