Menue

Esprit Matkailuautot

Mukavaa matkustamista vuoden ympäri

Uudessa Esprit-mallistossa yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla moderni muotokieli ja luksusluokan mukavuudet. Mukavuuteen kuuluvat myös erinomaiset talviominaisuudet: Uuden IsoProtect-Plus-kaksoispohjan ja vakiovarusteisiin kuuluvan Alde-nestekeskuslämmityksen ansiosta Esprit-mallisto toimii täydellisesti myös pakkassäillä. Ajoneuvon pitkän käyttöiän takaa kosteutta kestävä, täysin ilman puurakenteita toteutettu Dethleffs Lifetime-Plus -korirakenne.

Leveäraiteinen AL-KO-matalalattia-alusta sekä tehokas Euro 6 Mjet-moottori (2,3 l 96 kW / 130 hv) tekevät ajamisesta nautinnon. ESP ja muut turvallisuusjärjestelmät kuuluvat luonnollisesti myös vakiovarusteisiin.

Tervetuloa matkailuautojen uuteen Premium-luokkaan!

Esprit-malliston kohokohtia

  • Tehokas ja taloudellinen: 2,3 l MultiJet Euro 6 -moottori, jossa 96 kW (130 hv)
  • Erinomaiset talviominaisuudet: Koko vesijärjestelmä on lämmitetyn ja eristetyn Isoprotect-Plus-kaksoispohjarakenteen sisällä suojassa jäätymiseltä.
  • Hyvät ajo-ominaisuudet AL-KO-matalalattia-alustan ja leveän raidevälin ansiosta (saatavana 4,5 t painonkorotus)
  • Vakiona alaslaskettu takapää, tavallista suurempi takatalli (kantavuus 250 kg)
  • Erillisvuoteet ovat tilattavissa joko matalina tai korkeina. Myös korkealla olevien vuoteiden yläpuolelle jää vielä mukavasti tilaa.
  • Vakiovarusteena nestekiertoinen ALDE-lämmitys

Sisätilat

  • Master Gloss Cream (lisähinta) | Amaro: Hyvin suunniteltu valaistus korostaa kiiltävien ja mattapintaisten materiaalien tyylikästä yhdistelmää.
  • Virginia Eiche | Glamour: Tammensävyisten kalusteiden elävä pinta muistuttaa erehdyttävästi aitoa puuviilua ja sointuu kauniisti yhteen pöydän puureunan kanssa.
  • 7150-2 EB | Skylight: Integroiduissa malleissa ohjaamo ja asunto-osa sulautuvat saumattomasti toisiinsa ja suuret ikkunat tekevät oleskelutilasta entistäkin viihtyisämmän. (Kuvassa vaihtoehtoiset yläkaappien luukut sekä lisävarusteena saatava Skyli
  • 7150-2 EB: Korkea takatalli esim. skootterin tai sähköpyörien kuljetusta varten on mahdollinen, kun tilataan korkealla olevat vuoteet (kuva). Erityisesti tätä vaihtoehtoa varten kehitettyjen, tavallista matalampien yläkaapistojen ansiosta päätilaa
  • 7150-2 DBM: Täydellisen mukavaa. Parivuoteeseen on käynti kolmelta sivulta, ja lisäksi se on mukavan matala, jotta vuoteeseen nouseminen olisi mahdollisimman vaivatonta. Vuoteen molemmilla puolilla on korkeat vaatekaapit
  • Täydellisen mukavaa: 7-vyöhykkeisellä EvoPoreHRC- patjalla varustettu 196 x 150 cm leveä vuode
  • Tilavat vetolaatikot lukittuvat automaattisesti liikkeelle lähdettäessä. Kuvan keittiö vaihtoehtoisilla kaappien ovilla.
  • DBT-mallissa peseytymistila on mahdollista erottaa täysin oleskelu- ja makuutiloista. Isot peilit suurentavat tilaa entisestään.

Sisustus

Kalusteet

Virginia Eiche

Master Gloss Cream -kermanvärinen (lisähinta)

Verhoilut

Amaro

Glamour

Aito nahka Skylight (lisähinta)

Varusteet

Sisätilojen vakiovarusteet

Erikoisleveä asunto-osan ovi (70 cm) kaksipistelukituksella, vakiona ikkuna ja hyttysverkko-ovi....

Tyylikkäät yläkaapit ja tunnelmallinen epäsuora valaistus jatkuvat ohjaamoon asti.

Kätevää: Säilytystila lattiassa

Riittävästi pistorasioita: yhteensä vähintään viisi 230 V ja USB-pistorasiaa

Apteekkikaapissa on tilaa jäteastioille sekä korkeille pulloille.

Valokatkaisijat on sijoitettu käytännöllisesti sisäänkäynnin viereen

Ulkopuolen vakiovarusteet

Turvallisuus mukana: ESP ja tärkeät ajoturvallisuusjärjestelmät vakiona

Hyvässä suojassa: Vahva lasikuitukatto suojaa mm. raekuuroilta

Eristävät automaiset upotetut ikkunat

Reilusti tilaa: Korkea takatalli, jonka kantavuus 250 kg, ovet molemmilla sivuilla. Valaistu...

Mukava: ulosvedettävä kaasupulloteline helpottaa pullon vaihtoa

Ympäristöystävällinen ja vahva EURO 6 -moottori (2,3 l, 96 kW/130 hv)

Erinomaiset ajo-ominaisuudet AL-KO-matalalattiaalustan ja leveän raidevälin ansiosta....

Dethleffs Lifetime-Plus-korirakenne ilman puumateriaaleja, katto ja alapohja lasikuitua

Puoli-integroidut

Esprit Puoli-integroidut

Kaunista ja viihtyisää

Esprit on kiistattomasti yksi markkinoiden tyylikkäimmistä puoli-integroiduista matkailuautoista. Kattolistojen, keittiön ja yläkaapistojen kauniit valot tekevät asunto-osasta erityisen tunnelmallisen.

Tilava ja mukava on myös L-istuinryhmä yksijalkaisella pöydällä. Ohjaamossa ja istuinryhmän yläpuolella sijaitsevat isot panoraamakattoikkunat saavat auton sisätilat kylpemään valossa.

Integroidut

Esprit Integroidut

Aikaa kestävää muotoilua ja huippuunsa hiottua käytännöllisyyttä! Toisin sanoen nautinnollista matkailua ilman kompromisseja. Avara näkymä valtavasta panoraamaetuikkunasta vakuuttaa jo matkalle lähtiessä. Sade- tai pakkassääkään ei häiritse maisemien katselua, sillä tuulilasin lämmitys estää ikkunaa huurtumasta ja jäätymästä.

Kompromisseja ei tarvitse tehdä myöskään nukkumismukavuudessa, koska vakiovarustukseen kuuluu helposti käyttöönotettava nostovuode (lisähintaan saatavana myös sähkökäyttöisenä). Nerokas alumiinirakenne mahdollistaa 150 cm vuodeleveyden. Vuode laskeutuu tarpeeksi alas, joten myös vuoteen yläpuolelle jää reilusti tilaa.